Hei,

kävin pari päivää sitten kampaajalla ja yritän yhä totutella uuteen, kovin lyhyeen lookkiini. On mielenkiintoista, miten ihmiset reagoivat uuteen tyyliin; he joilla on yhtä lyhyet hiukset kuin minulla nykyisin, kehuivat kampausta, he joilla on pidemmät hiukset kysyivät, olenko itse tyytyväinen kampaukseen ennen kuin antoivat kommenttinsa ja miespuoliset henkilöt eivät edes huomanneet muutosta.

Hiustenleikkuun syy on yksinkertainen: kevätsiivous. Samalla innokkuudella kuin olen viikkojen ajan raivannut kaappeja, tyhjentänyt turhia vaatteita hyllystä ja vaihtanut talvivaatteet kesävaatteiksi, niin myös ulkonäkö kaipasi kevätsiivousta. Talven jäljiltä hiusten latvat olivat hauraat ja haaroittuneet, joten ajattelin, että napsaistaan nyt kerrankin kunnolla - kyllä ne siitä kasvaa.

Nyt kun koti ja kuontalo ovat kevätsiivouksensa saaneet, on aika siirtyä haravoimaan kalenterista tilaa erilaisille kesätapahtumille, etten yhtäkkiä vaan huomaa, että on taas joulusiivouksen aika. Siitä syystä teranssikausi avataan tänään!

Terveisiä teranssilta!

Iloliina