Kävin tänään Kaapelitehtaalla katsomassa Pentti Sammallahden valokuvanäyttelyä. Suosittelen lämpimästi, näyttelyn kuvat olivat vaikuttavia - erityisesti ihastuin Irlannin osuuteen ja Suomen Lappiin. Omat taidevalokuvani Irlannin lomamatkalta näyttävät kyllä aika laimeilta tämän jälkeen.. Mutta ammattilaista ei voi kuin ihailla. Ja onhan valokuvaaminen omaksi iloksi kotialbumiinkin riemastuttavaa.

Ja sanokaa vain, että digipainatetut kirjat ovat vähän persoonattomia, mutta ainakin ne palvelevat hyvin minun tarpeitani ja vieraatkin ilahtuvat - ei enää 3 tunnin TV/tietokoneen ruudun tuijottelua, vaan jotain konreettista hypisteltävää ja ihan omaan tahtiin (todennäköisesti vierailta menee enää vain 15 min lomakuvieni katseluun).

Kuvakirjojen teko on vaivatonta, hauskaa ja niitä tehdessä saa hyviä nostagiafiboja reissuista - ja parhaat kuvat voi aina teettää. Uusin villitykseni on teetättää onnistuneista reissuista aina yksi kutakin kohdetta kuvaava kuva tauluksi - ja taulut muodostavat jossain vaiheessa persoonallisen seinäkoristeen vähän isommassa asunnossa. Jatkan siis kotikutoista valokuvaajan uraa jatkossakin.

Kuvataan,

Iloliina