Hei, kaikki tulisten makujen ystävät!

Elämä voi olla monen makuista - välillä se maistuu suklaalta, välillä porkkanalta ja joskus selleriltä - ja selleristähän tunnetusti kukaan ei pidä. Mitä kulinaristisiin nautintoihin tulee, niin olen hiljalleen oppinut arvostamaan myös tulisempia makuja, pitää vain olla oikea sekoitussuhde; jotain viileää, millä huuhtoa kurkkua kivasti kuumottava polte alas. Eikös jo Maija Poppanen sanonut (tai taitava käsikirjoittaja ainakin), että hipulla sokeria saa karvaankin maun nielaistua..

Uusiin makuihin pitää vain totutella hiljalleen ja vaikken enää ujostele chiliä, niin en sentään niitä palkotolkullakaan vieläkään syö. Silti nykyisin on virkistävää, kun sitä vähiten odottaa, että haukattuaan palasen suklaata, saa jälkimakuna chiliä..

Makustellaan,

Iloliina