Ihana, säihkyvä ja romanttinen Lontoon reissu takana oman kullan kanssa.. Jos lentohuolia ja kiireisen syksyn tuomaa väsymystä ei lasketa, niin matka oli täydellinen. Saimme jopa olla ihan kahdestaan (tarjoilijan kera) London Eye:n kapselissa hämärtyvän Lontoon yllä shampanjalasit käsissä - voiko romanttisempaa olla!!

Lontoo on edelleen yksi lempparikaupungeistani, mutta yksi miinus silläkin on: kaupungissa on niin paljon nähtävää ja koettavaa, ettei minkään reissun matka-aika riitä kaikkea kokemaan. Odottelen siis innolla jo seuraavaa reissua..

Lontoossa tosin välimatkoihin paikasta toiseen siirryttäessä menee yllättävän paljon aikaa, vaikka metro toimiessaan onkin yliveto. Ensimmäistä kertaa näin Buckinghamin Palacen iltavalaistuksessa, koska emme ehtineet paikalle päivänvalossa. Tutustuimme paikallisiin Tuomaan markkinoihin Winter wonderlandiin, jossa oli hivenen kaupallisempi maku kuin omissamme, mutta valoshow oli kyllä hauska pimeän keskellä. Ja toki näimme musikaalin, koimme miltä tuntuu seistä nollarajalla ja valtavasti kaikkea muuta hauskaa...

Matkaillen,

Iloliina