Hei kaikki ahertajat!

Palailin viikko sitten kesäloman jälkeen arkeen; oli oikeasti hauska palata lomalta levänneenä ja rentoutuneena takaisin töihin ja näin kauniilla syyskeleillä tuntuu, kuin palanen kesää jatkuisi yhä. Aikaerosta toivuin hyvin ja laukutkin oli heti samana päivänä purettu, mutta 40 tunnin valvominen aiheutti hassuja piirteitä. Keskittymiskyky rakoili ja pomppoilin kuin pingispallo ympäriinsä aloittamassa aina uuden asian, joka "täytyi tehdä heti" ennen kuin muistin, mitä olinkaan juuri ollut tekemässä..

Valvominen aiheuttaa minussa paitsi ajatuskatkoja, niin ihan fyysisiä oireita, kuten ruokahaluttomuutta, mutta myös henkisellä puolella on petrattavaa. Normaalisti olen aika energinen ja iloinen ihminen, mutta väsyneenä minusta tulee esiin pieni känkkäränkkä ja laiskiaista muistuttavat liikeradat eivät juuri paranna asiaa.

Mutta valvominen hyvän asian takia, kuten mielenkiintoisen seuran ja keskustelun, matkailun tai uusien elämysten johdosta (kuten kuutamouinti tai kuutamon katseleminen) on aina suositeltavaa ja suostun siihen ilomielin vähän väsyneempänäkin. . 

Valvomisiin!

Iloliina