Ehei, en minä ole tyystin maan kartalta kadonnut, olen vain pitänyt kesätauon. Ja kuten lähes viisi miljoonaa muutakin kanssaeläjääni Suomessa ajattelee, niin kesä kului nopeasti ohi. Mutta mikä kesä se olikaan!!!

Voin täydellä sydämellä suositella historiallisen lämpöaallon valtaaman kesän päättämistä Irlannin nummilla, jossa kelit vaihtelivat auringonpaisteesta rankkasateeseen - usein muutamien tuntien jaksoissa. Siellä oppi todella nauttimaan niistä aurinkoisista hetkistä, koska paisteinen sää ei todellakaan ollut itsestään selvyys. Ja loistava matkaseura sai nauttimaan niistä kosteimmistakin hetkistä - enkä tällä kertaa tarkoita pubikierrosta, vaan reippailua raikkaassa ulkoilmassa.

Tein jopa oman ennätykseni lomatehokkuudessa, kiitos erittäin hyvän kannustuksen.. Eli yhdessä päivässä kuusi museota, kaksi puistoa ja kolmetuntinen teatterinäytös vielä yhdellä kierroksella pubissa höystettynä. Tiedän, tämä ei kaikista olisi rentouttavin tapa viettää lomaa, mutta minä nautin. Ja mikä hyötyliikunnan määrä kävellen ja portaita nousten tulee kaupan päälle.

Ensimmäistä kertaa lomaani yhdistyi myös reippailua ulkosalla erilaisissa maasto-olosuhteissa. Ja täytyy sanoa, ettei ollut hassumpi kokemus. Vähän vielä kuntoa lisää, niin patikointikin menee reippaammin. Loma on lomaa ja tämän kertainen oli napakymppi. 

Seikkaillen,

Iloliina